blog

Zábava na soukromou akci – Brno

Přemýšlíte, čím okořenit svoji párty, večírek, sešlost? Malování na obličej je kratochvílí vhodnou pro každou příležitost. 🙂 Je mnoho druhů zábavy na soukromé akce – hudba, tanec, různé show, nebo animátoři. Většina z nich Vám však vydrží jen chvíli. Facepainting je zábava, která vám vydrží klidně celý den. Zařídime jej pro vás v Brně, Praze a okolí Benátek nad Jizerou. Z každé soukromé akce udělá nezapomenutelný zážitek.

Zábava na soukromou akci – Brno
Zábava na soukromou akci – Brno 1

Fotografie, zdroj: Bodyartacademy.cz, kurzu se účastnila naše malířka

Jak to funguje?

Facepainting není jen pro děti – důkazem je nejen to, že se na téměř každé akci pro děti najdou nějací dospělí, kteří se nechají našimi štětci zlákat, ale také to, že se čím dál častěji objevujeme i na soukromých akcích pro dospělé! Poslední dobou nás můžete potkat na svatbách, rodinných sešlostech, nebo na firemních večírcích.

Zábava na soukromou akci – Brno
Zábava na soukromou akci – Brno – 2

Jak se může malování na obličej na soukromou akci hodit, když ne pro děti? Jednoduše – jako stylová ozdoba. Máte párty tematickou? S malováním na obličej bude ještě tematičtější. Jde o oslavu laděnou do určitých barev? Drobné dekorativní ornamenty nic nezkazí. Nebo máte prostě divoký večírek? Mnoho dospělých je ve skrytu duše dětmi, kteří jen čekají na příležitost, jak své vnitřní dítě vzpružit – oblíbení hrdinové, strašidla, nebo květiny jsoustálicí „dospěláckého“ vzorníku. Hlavně vzory, které jsou mezi dětmi považovány za „drsňácké“ – lebky, draci, hadi.

IMG_1031IMG_1481

 

 

 

 

 

 

Malování na dospělé má navíc nepopiratelnou výhodu – jsou trúpělivější. Mohou tak vzniknout i komplikovanější, větší vzory.

Zábava na soukromou akci – Brno
Zábava na soukromou akci – Brno – 3

Navíc se malování nemusí zdaleka omezovat jen na obličej. Pomalujeme vám ruce, nohy, dekolt, co budete chtít. 🙂 Pro speciální příležitosti můžeme zajistit i malování na celé tělo, vhodné například pro hostesky.

DSCN0036

Tak neváhejte a objednejte si nás pro zábavu na soukromou akci v Brně, Praze a Benátkách nad Jizerou! Zábava na vaši soukromé akci tak může být zajištěná, jednoduchá, bez vaší práce a originální!

Zábava na soukromou akci – Brno