blog

Nejoblíbenější vzory malování obličejů (Face Painting) pro děti

Face painting, nebo-li malování na obličej, je neodmyslitelnou součástí dětských oslav a festivalů. Děti milují, když se mohou proměnit v oblíbená zvířátka, superhrdiny nebo princezny. Mezi nejoblíbenější vzory patří motivy jako tygr, motýl, Spider-Man a jednorožec. Každý vzor má své kouzlo a může vyjadřovat dětskou fantazii a radost.

tygr malovani na tvarTygr je často volen pro svou výraznost a dynamiku. Používají se hlavně oranžové, černé a bílé barvy, které dodají dětem odvážný vzhled. Motýl je jemnější a vhodný pro holčičky, které mají rády barevné a detailní vzory. Kombinace růžové, modré a žluté je ideální pro vytvoření krásného motýlího designu, který rozzáří každý obličej.

Superhrdinové jako Spider-Man jsou mezi chlapci velmi populární. Tento vzor se zaměřuje na červené a černé barvy s pavučinovým motivem, který je snadno rozpoznatelný. Naopak, jednorožec se stal oblíbeným mezi dětmi díky své kouzelné a mírné povaze. Pastelové barvy jako růžová, fialová a modrá se používají k vytvoření něžného a snového vzhledu.

Tyto vzory nejenže vypadají skvěle, ale také přinášejí spoustu radosti a zábavy. Každý vzor může být přizpůsoben podle preferencí dítěte, což dělá z face paintingu skutečně osobní zážitek. Pokud hledáte inspiraci pro malování obličejů, tyto vzory jsou vždy sázkou na jistotu.
Neváhejte a objednejte si naše služby ještě dnes prostřednictvím našeho kontaktního formuláře na stránce Kontakt.